Olet täällä

Kohtaus 2016

Kohtaus 2016 on partion täydennyskoulutus- ja kehittämistapahtuma, joka on suunnattu erityisesti partiopiirien ja keskusjärjestön luottamus- ja toimihenkilöille. Tapahtuma toteutetaan yhteistyössä Seurakuntaopiston kanssa. 
 
Kohtaus tarjoaa mahdollisuuksia kehittää partiota, kouluttautua ja kehittää itseään sekä verkostoitua ja jakaa asioita toisten kanssa. Tapahtuma järjestetään vapaaehtoistuen, kasvatus- ja aluevaliokuntien yhteistyönä.
 
Ohjelmassa on paljon valinnan varaa, ilman määrättyjä polkuja tai linjoja - mukana siis koulutusta, työstöä ja uusia tuulia.
Tapahtuman osallistumismaksut partiolaisille ovat majoitusvaihtoehdon mukaisesti: 95 € (majoitus yhden hengen huoneessa), 65 € (majoitus kahden hengen huoneessa) tai 40 € (luokkahuonelattiamajoitus tai ei majoitusta). Eri majoitusmuotoja on saatavilla rajoitettu määrä, joten ilmoittaudu reippaasti! Tapahtuman ilmoittautuminen on päättynyt.
 
Lisätietoja tapahtumasta: tapahtuman johtaja Mari Voutilainen (mari.voutilainen@partio.fi) tai Partioasemalta Juuso Luomala (juuso.luomala@partio.fi).