Olet täällä

JOTA-JOTI

JOTA-JOTI eli Jamboree On The Air – Jamboree On The Internet on taas täällä!

JOTA-JOTIssa partiolaiset ympäri maailmaa kokoontuvat radioamatöörilaitteiden tai netin äärelle pitämään yhteyksiä muiden partiolaisten kanssa ja tekemään monenlaisia viestintään liittyviä aktiviteetteja. JOTA-JOTI on maailman suurin partiotapahtuma yli miljoonalla osallistujallaan yli 150 maasta. Tämän vuoden teemana tapahtumassa on Discover Our World. JOTA-JOTI:n sivuilta löytyy joukko erilaisia aktiviteetteja lippukuntien omissa tapahtumissa tehtäväksi. Siellä voi myös ilmoittaa oman radioaseman WOSM:n järjestelmään JOTA-osallistujaksi. Katso ohjeet asemien rekisteröinnistä sekä muut tarpeelliset tiedot täältä.

Suomessa SP:n radioamatööritunnusten jako lippukuntien asemien käyttöön on parhaillaan työn alla. Harry "Hartsa" Hyvönen OH1GPS ottaa lippukuntien ilmoittautumisia vastaan SP:n kutsujen käyttäjiksi. Hartsa ottaa ilmoittautumiset sähköpostilla harry (at) oh6vm.org. Katso myös ajantasainen tieto varatuista kutsuista.

JOTI-tietoa löytyy tuon sivuston lisäksi täältä ja scoutlink.net-sivulla voi suoraan osallistua, oletuskanava #english on englanninkieliselle keskustelulle ja #suomi suomenkieliselle.

JOTAn ja JOTIn pohjoismaisia tapahtumamerkkejä on myynnissä täällä.

 

Kuva: Heikki Heinonen