Olet täällä

Mieletön merikokemus – Satahanka XIII

Satahanka XIII on kansainvälinen meripartioleiri, joka järjestetään 30.7.–6.8.2018 Loviisan Rönnäsissä. Satahanka XIII:n leirinjohtaja on Aino Pohjanvirta Ekin Partiosta. Leiri toteutetaan yhteistyössä FiSSc:in (Finlands Svenska Scouter) Nothamn VIII:n kanssa. Ilmoittautuminen leirille alkaa joulukuussa 2017.

Satahangalla pidetään hauskaa, niin maalla kuin vedessä

Satahangalla purjehditaan, uidaan ja harjoitellaan pelastustoimintaa vesillä kansainvälisessä seurassa. Uudet ystävyyssuhteet ja unohtumattomat elämykset odottavat jokaista leiriläistä!

Kenelle? Kaikille ja juurikin sinulle!

Vaikka Satahanka on meripartioleiri, ovat leirille tervetulleita kaikki meripartiosta kiinnostuneet taitotasosta riippumatta. Leirille voivat osallistua partiolaiset tarpojista ylöspäin. Leirin yleinen ikäraja on 12 vuotta, joten leirillä ei järjestetä ohjelmaa tätä nuoremmille. Nuoremmat ovat tervetulleita paikalle kuitenkin vanhemman kanssa.

Lippukunnat voivat valmistautua Satahangalle jo nyt

Seuraavana Satahangalle osallistuvien lippukuntien tulisi valita mahdollisimman pian oma Satahanka-yhteyshenkilönsä ja merkitä hänelle pesti myös jäsenrekisteri Kuksaan. Leirin varsinainen tiedotus tulee jatkossa tapahtumaan yhteyshenkilön kautta muutamia lippukuntaposteja lukuunottamatta. Yhteyshenkilön pestiin kuuluu pitää lippukuntansa tietoisena leiriä koskevista asioista ja innostaa niin ryhmäläisiä kuin vanhempiakin lähtemään mielettömälle merielämykselle kesällä 2018. Lippukunta saa yhteyshenkilön kautta tietoa leirisuunnitelmien etenemisestä jo loppukesästä 2017.

Lähde mukaan tekemään Satahankaa

Satahanka XIII:n avoimet pestit löydät alla olevasta linkistä, ja ne päivittyvät jatkuvasti. https://toiminta.partio.fi/ajankohtaista/avoimet-pestit/satahanka-xiii

Lisätietoja: satahanka.fi