Olet täällä

Annika Räsänen VBL-ohjelman varainhankinnan koordinaattoriksi

Valtiotieteiden maisteri Annika Räsänen, 30, aloittaa Suomen Partiolaisten Value Based Leadership-ohjelmassa varainhankinnan koordinaattorina. Kyseessä on määräaikainen työsuhde, joka kestää 13.2.-31.12.2017. Annikalla on vahva tausta nuorille aikuisille suunnattujen mentorointiohjelmien kehittämisestä ja varainhankinnasta. Hän on toiminut aiemmin projektipäällikkönä Suomen Mentoreissa, ja viimeksi Reservin Mentoreissa. Annikalla on kokemusta myös henkilöarvioinneista ja tutkimusavustajan tehtävistä Helsingin yliopistolla.

- Vapaa-ajallani edistän sosiaalipsykologien ammatillista asemaa Suomen sosiaalipsykologit ry:n hallituksessa. Ulkoilen myös paljon luonnossa koirani kanssa.

Annikan tehtäviin Suomen Partiolaisten Value Based Leadership –koulutusohjelmassa kuuluu rahoituksen hankkiminen ohjelman jatkoa varten.

- Olen innoissani päästessäni työskentelemään Value Based Leadership-ohjelman parissa. Kiinnostuin VBL:stä heti, kun kuulin koulutuksen tulevan myös Suomeen. VBL on upea mahdollisuus nuorille päästä kehittämään omia johtajuustaitojaan.