Kuksa

 

Kirjaudu Kuksaan

 

Sivuja päivitetään!

Kuksan ohjeita ja ohjesivustoa päivitetään. Ohjeet löydät jatkossa Lippukunta-sivuston alta. Poislukien piirien ja keskusjärjsetönohjeet, joille tehdään paikka Jemmaan. Pahoittelut puutteellisista ja sekavista sivuista. Lippukunta-sivustolle.

 

Uusi käyttöliittymä otetaan käyttöön 1.3.2017

Tosiaan Kuksan ilme muuttuu, mutta kaikki toiminnallisuudet säilyvät ennallaan. Muutoksia kuitenkin jonkun verran on. Näitä on mm. uudistettu hakutoiminto ja sivujen rsponsiivisuus.

Jäsenkirje 2017

Lähetämme jäsenkirjeen syyskuun puolessa välissä kaikille niille jäsenille ja huoltajille, joilla on partiorekisteri Kuksassa toimiva sähköpostiosoite. Tarkoituksena on sujuvoittaa jäsenlaskutuksesta ja parantaa rekisterin ajantasaisuutta. Jäsenkirje 2017

Tietoa jäsenlaskutuksesta lippukunnille

Uusi jäsenlaskutuskausi alkaa 1.8. Tämä vaatii lippukunnalta toimia ja tietojen päivittämistä. Samalla kannattaa siivota rekisteristä eronneet partiolaiset jne. Tietoa jäsenlaskutuksesta lippukunnalle -kirje

Tapahtumalaskun haku Kuksasta

Onko Roihun tai muun tapahtuman lasku hukassa? Löydät kaikki tapahtumalaskusi Kuksasta. Ohje tapahtumalaskun löytämiseen.

Tapahtumaohje lippukunnille ja piireille

Tapahtuman luomiseen on vihdoin ohje. Sen avulla pitäisi onnistua monimutkaisemmankin tapahtuman luonti Kuksaan. Tapahtumaohje

Huoltajanohje on nyt päivitetty.

Mukana on tietoa tapahtumiin ilmoittautumisesta ja partion eroamisesta. Huoltajan ohje 2.0

Miten näen lippukunnan ilmoittautumiset Kuksasta? Mene Tapahtumat-välilehdelle ja sieltä ilmoittautumiskooste-välilehdelle.

Partiosta eroaminen: Helpoin tapa erota partiosta on ilmoittaa erosta omaan lippukuntaan. Lippukunnassa jäsenyyden voi päättää jäsenrekisterinhoitajan lisäksi lippukunnanjohtaja ja sihteeri. Lippukunnan tehtävänä on päättää jäseniensä jäsenyydet viipymättä heidän sitä pyytäessään. Jäsenyys ei pääty itsestään,  jos vain jättää laskun maksamatta. Lähetämme melko monta muistutuslaskua ja tästä on meille kuluja ja saattaa aiheuttaa mielipahaa eronneelle jäsenelle. Ohje lippukunnalle!

  • Huoltaja: Jokaisella alaikäisellä partiolaisella tulisi olla merkattuna huoltaja omiin tietoihinsa. Huoltaja voi partiorekisteri Kuksassa vaikkapa muuttaa yhteystietoja, ilmoittaa huollettavansa tapahtumiin, tarkastella laskuja ja ilmoittaa huollettavansa partiotapahtumiin. Huoltajan lisääminen on myös lippukunnan tehtävä. Huoltajan ohje!

Kuksa on www-pohjainen jäsenrekisteriohjelma, joten kaikki muutokset tallentuvat suoraan rekisteriin. Lippukunnan jäsenrekisterinhoitaja voi muuttaa lippukunnan ja jäsenten tietoja, lisätä uusia jäseniä, poistaa eronneita jäseniä, lisätä ja lopettaa tehtäviä, luoda lippukunnalle tapahtumia, katsella piirin ja SP:n tapahtumia ja ilmoittaa niihin osallistujia sekä ottaa lippukunnan jäsenistöstä erilaisia tulosteita.

Ohjeet on pdf-muotoisia ja saat ne auki Adobe Acrobat Readerilla.

Kirjaudu tästä Kuksa-jäsenrekisteriin.

Muutamilla lippukunilla on omia rekisteriin liittyen. Jos tiedät, että näin on, niin kannattaa noudattaa ensisijaisesti niitä.

Jos et pääse kirjautumaan Kuksaan tai haluat antaa Kuksasta palautetta, ota yhteyttä rekisteri@partio.fi.

Tallenna