Olet täällä

Sähköiset palvelut

Suomen Partiolaiset tarjoavat erilaisia sähköisiä palveluita lippukuntien ja luottamushenkilöiden käyttöön. Kehitämme palveluitamme jatkuvasti ja otamme mielellämme vastaan uusia kehitysehdotuksia.

Palvelut lippukunnille ja piireille

  • Kuksa-jäsenrekisterijärjestelmä, jolla lippukunnan jäsenrekisterinhoitaja ylläpitää lippukunnan jäsentietoja.
  • Sähköpostilistat esimerkiksi lippukunnan johtajiston sisäiseen viestintään.
  • Tilausjärjestelmä, josta tilataan mm. adventtikalenterit.
  • Ohjelmapankki, josta löytyy partio-ohjelma aktiviteetteineen.
  • Partiojohtaja-verkkolehti aikuisille partiolaisille.
  • Itse tehty on yhteisö- ja tukipalvelu, joka suunnattu harrastaville nuorten ryhmille, tai mille tahansa kaveriporukalle, joka haluaa tehdä oman juttunsa kuten järjestää bänditapahtuman omalle paikkakunnalleen.

Lippukunnan nettisivut ja sähköpostilistat
Katso tästä ohjeet lippukunnan nettisivujen tekemiseen Google Sitesin avulla. Lisätietoa ja ohjeet sähköpostilistojen tekemiseen Scoutwikistä.

Muut palvelut

Arkistopalvelu vanhoille nettisivuille

Kyseessä on arkistopalvelu sivustoille, joita ei enää ylläpidetä, kuten esim. päättyneet projektit. Kun tulee tarve saada jokin sivusto arkistoitua, lähetetään vapaamuotoinen arkistointipyyntö sähköpostilla osoitteeseen arkisto@arkisto.partio.fi. Käyttäjätunnuksia palvelimille ei myönnetä, eikä sähköposteja välitetä. Ellei erityistä syytä ole, sivut arkistoidaan staattisina html-kopioina, joten mahdollisia sisällönhallinta- tai intranet-ratkaisuja ei voi enää arkistoinnin jälkeen käyttää.

Osoitteet ovat jatkossa muotoa http://arkisto.partio.fi/vanhasivusto/ tai oma verkkotunnus (oman verkkotunnuksen ylläpidosta tulee sopia erikseen, verkkotunnusten ylläpidon kustannusten vuoksi). Arkistointipyynnön jälkeen IT-ryhmä päättää toimenpiteet tapauskohtaisesti.