Koulutuskartta

Kaudella 2015-2016 kokeillaan virtuaalista koulutuskarttaa, joka kattaa koko maan koulutukset. Tarkoituksena on tuoda partiokoulutusta näkyväksi sekä partiolaisille että partion ulkopuolisille. Kartan avulla kouluttautuminen yli piirirajojen helpottuu ja jokaisella on aito mahdollisuus etsiä itselleen sopivaan aikaan ja sopivassa paikassa järjestettävä koulutus. Kartan löydät täältä.

Kokeilemme nyt karttaa pelkästään koulutuksellisilla tapahtumilla. Taitokoulutukset ja erinäiset seminaarit/johtajapäivät/tms. käyvät. Myöhemmin tapahtumien kirjoa voidaan laajentaa. Jos oman piirisi koulutukset puuttuvat, ota yhteyttä piirinne koulutusministeriin tai koulutusryhmän viestintäpäällikkö Kirsi Arolaiseen, kirsi.arolainen(a)partio.fi.

Toimintaohjeet piireille: 

Jotta kartasta pystyy saamaan myös piirikohtaisen tapahtumalistauksen, pitää piirin luoda oma käyttäjätunnus ja syöttää sen kautta omat tapahtumat. Piiri voi itse päättää, kuka tai ketkä tapahtumat syöttää. Käyttäjätunnuksen voi jakaa useammalle luottikselle tai yöntekijälle. Jos tapahtumien syöttäminen tuntuu kovin työllistävältä, ottakaa yhteyttä Kipaan (kirsi.arolainen(a)partio.fi). 

Tapahtumat luodaan seuraavasti

  1. Avaa kartta. 
  2. Jos teillä ei vielä ole tunnusta, toimikaa seuraavasti: Luo piirille oma käyttäjätunnus oikeasta yläkulmasta. Toivottavaa olisi, että käyttäjänimestä voi tunnistaa piirinne. Esim. l-spartiopiiri tai uusimaapartio. Voitte itse päättää, jaatteko käyttäjätunnuksianne useammalle ihmiselle piirissä. Tärkeintä on kirjata kaikki tapahtumat samalla tunnuksella, jotta tiedot saa myös piirikohtaisesti näkyviin. 
  3. Kirjautukaa sisään tunnuksillanne syöttäkää kevään ja kesän 2016 tapahtumat karttaan. Tapahtumat syötetään kartalle yksitellen. Siihen tarvitaan tapahtuman nimi, ajankohta, lyhyt kuvaus, ilmoittautumislinkki ja mahd. lisätietoja antava sivusto/henkilö. Kartta ei hyväksy kuin yhden päivän ajakohtatiedot, joten on tärkeää kirjata tekstiin koko tapahtuman kesto. 
  4. Kun kaikki tapahtumat on lisätty, kirjaudu ulos.
  5. Markkinoikaa sivua omissa julkaisuissanne.