Olet täällä

PartioMoodle

PartioMoodle on sähköinen oppimisympäristö, joka tukee etenkin monimuotokoulutusta, mutta sopii yhtälailla mihin tahansa muuhunkin osaamisen laajentamiseen itsenäisillä oppimistehtävillä, jo opitun kertaamiseen ja muistiinpalauttamiseen tai esim. viikonloppukurssin sosiaaliseksi kurssiyhteisön keskustelu- ja materiaalienjakopaikaksi tai vaikkapa poissaolleiden rästitehtävien palautuskanavaksi.

Moodlen avulla voidaan räätälöidä koulutuksia yksilöllisesti ja ottaa erilaiset oppimistarpeet ja tavat tehokkaammin huomioon kuin koko kurssilaisjoukon yhteisessä lähiopetuksessa. Kouluttaja voi laatia eri tasoisia ja eri tilanteisiin sopivia tehtäviä sekä jakaa ne eri kouluttautujille niin, että ne tukevat juuri kyseisen kouluttautujan oppimistavoitteita ja tarpeita.

Moodle ei ole aikaan tai paikkaan sidottu. Jos kouluttautujien etäisyydet ovat pitkiä, voi olla fiksua hoitaa koulutus ennemmin sähköisesti puhelinneuvotteluina ja Moodle-tehtävinä, kuin matkustuttaa ihmisiä toiselle puolelle Suomea esim. arki-illan muutaman tunnin koulutukseen. Samoin kouluttajat voivat arvioida ja antaa tehtävistä palautteita heille parhaiten sopivana ajankohtana.

PartioMoodlen osoite on http://moodle.partio.fi/. Kysy rohkeasti lisätietoja yhteydenottolomakkeella!