Olet täällä

E-OPPIMINEN

Suomen Partiolaisissa ollaan käynnistämässä eoppimista. Nyt on mahdollisuus vaikuttaa siihen, mitä tämä käytännössä tarkoittaa. 

 

Ajankohtaista juuri nyt:
  • Syyskuussa 2016 tarjolla eOppimis- ja Moodle-koulutusta sekä partiotoimihenkilöille että luottamushenkilöille! Tsekkaa lisätietoja.
  • Tökkiikö Moodle, eikö tunnukset toimi? Muppe ja Anna auttaa! Katso lisätiedot alta. 
  • Tsekkaa esitys: Miksi eoppiminen?
  • Eoppimisen suuntaviivat selkiytyvät, esitä piirisi toiveet aiheen suhteen täällä
  • Verkkotyökaluja koulutusta rikastuttamaan, katso lisää täältä.

 

PartioMoodle

Partiolaisten käytössä on PartioMoodle. PartioMoodleen on syksyn ja talven aikana tehty muutoksia sekä kirjautumiseen että käyttöoikeuksiin. Jatkossa kaikkien toivotaan käyttävän Moodlea PartioID:llä. Piireissä pitäisi olla nyt muutama "Kurssimestari"-oikeuksien omistaja, joka voi jakaa näitä ja "Kouluttaja"-oikeuksia oman piirin sisällä. SP:n koulutuksiin nämä oikeudet saa Koulutusryhmältä. 

Tunnusten ja muiden teknisten haasteiden kanssa auttaa jatkossa Muppe osoitteessa muppe(a)iki.fi.  Jos tarvitset vinkkejä tai apua hyvien verkkotehtävien luomiseen, ota yhteyttä Annaan anna.von.zansen(a)gmail.com. 

HUOM! Kursseille ei enää tarvitse erikseen lisätä osallistujia, vaan kurssin asetuksista saa päälle "itserekisteröitymisen", minkä kautta jokainen voi itse liittyä kurssille.