Olet täällä

Ilmoitus kansainvälisestä partiomatkasta

Kansainvälisistä partiomatkoista tulee aina ilmoittaa etukäteen Suomen Partiolaisten keskustoimistoon.

Ilmoituksen kansainvälisestä matkasta teet lähettämällä hyvissä ajoin ennen lähtöäsi täytetyn ja allekirjoitetun lomakkeen ”Ilmoitus kansainvälisestä matkasta” Partioasemalle joko postitse (Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry, Töölönkatu 55, 00250 Helsinki) tai skannattuna sähköpostin liitetiedostona (info@partio.fi). Mikäli toimitat lomakkeen sähköpostitse, skannaathan nimenomaan alkuperäisen allekirjoitetun lomakkeen.

Voitte halutessanne hakea matkanjohtajalle kansainvälisen jäsenkortin ja vakuutuskortin lähettämällä viestin osoitteeseen info@partio.fi. Tällä hetkellä partionjäsenkorttia kysytään matkaajilta hyvin harvoin. Hieman tavallisempaa on, että kohdemaan partiojärjestö pyytää SP:n vakuutusta jäsenyydestä. Ota tässä tapauksessa yhteyttä kv-koordinaattoriin.

Partiovakuutus on voimassa ulkomailla vain, jos matkasta on ilmoitettu etukäteen. Vakuutusyhtiö vaatii, että kaikista kansainvälisistä partiomatkoista ja niille osallistuvista henkilöistä on toimitettu tieto ennen matkaa keskusjärjestölle.

Ilmoituksen perusteella tiedämme myös, missä päin maailmaa partiolaisia liikkuu – jotkut partiojärjestöt pyytävät nimittäin vahvistuksen, että heidän vieraakseen tulevat partiolaiset todella kuuluvat Suomen Partiolaisiin.

Lisätietoja: Suomen Partiolaisten info, (09) 8865 1100, info@partio.fi tai kansainvälisten asioiden koordinaattori Jenni Viitanen, jenni.viitanen@partio.fi