Olet täällä

Partion kevät- ja syyspäivät

M/S Scoutellan kapteeni eli partion kevätpäivien johtaja

Pestin sijainti organisaatiossa: Hallituksen alainen projeki
Pestin pituus: Heti - huhtikuun 2018 loppu
Johdettavien määrä: Enemmän kuin 10
Pestaajan yhteystiedot: Anna Munsterhjelm, anna.munsterhjelm@partio.fi, 040 5879514

Pestin kuvaus: Kaikki laivaan! Pääset ideoimaan ja toteuttamaan toista kertaa järjestettävät partion kevätpäivät: inspiroivan ja partiota eteenpäinvievän megatapahtuman, joka kokoaa yhteen SP:n ja piirien luottikset ja on avoin myös kaikille lippukuntatoimijoille. Kevään 2018 tapahtuman teemana on partion suuri arvokeskustelu. Kevätpäivillä kokoontuvat myös laajennetut valiokunnat ja eri projektien tekijät. Tapahtumaa varten olemme jo varanneet yhden ruotsinlaivan - enää puuttuu kippari!
Projektijohtajana vastaat tapahtuman järjestämisestä yhdessä SP:n hallituksen ja toimiston kanssa. Pääset rekrytoimaan itsellesi parhaan tiimin, rakentamaan satojen partiolaisten laivaseikkailusta vähintäänkin Johtajatulien kaltaisen elämyksen ja mahdollistamaan sujuvat, aikaansaavat kokoontumiset eri tehtävissä toimiville vapaaehtoisille. SP:n hallitus ja valiokuntien puheenjohtajat vastaavat tapahtuman asiasisällöistä, sinä pääset tiimisi kanssa keskittymään mukaansatempaavaan markkinointiin, roolileikkeihin, tapahtuman käytännön organisointiin ja juuri niihin sirkushuveihin ja yksisarvisnäytöksiin, joita haluatte laivalla toteuttaa! Apunanne käytännön järjestelyissä toimivat partiotyöntekijät.
Pestiä voi hakea myös yhdessä kaverin tai isomman porukan kanssa.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus: Kokemus isojen tapahtumien tuottamisesta, hypittävän hyvien yhteisohjelmien järjestämisestä ja projektiryhmien vetämisestä on tässä pestissä tärkeää. Tapahtuman onnistumisen kannalta oleellista on myös halu tehdä asiat aina vähän siistimmin ja jännemmin sekä kyky toteuttaa isotkin ideat rennolla ja innostavalla asenteella.
Pestissä pääsee oppimaan: Kovan tason tapahtumatuottamista haastavissa olosuhteissa. Vetävän tapahtumakonseptin kehittämistä yhä kiinnostavammaksi, sujuvammaksi ja suuremmaksi. Asiasisältöjen ja kevyempien sisältöjen yhdistämistä yhteen ja samaan tapahtumaan. Järjestön strategisten tavoitteiden ja teemojen jalkauttamista tapahtumaa työkaluna käyttäen. Ja aina vain paremmaksi ryhmän johtajaksi!

Lisätietoja: Anna Munsterhjelm