Olet täällä

M/S Scoutella, partion syyspäivät

M/S Scoutellan kippari eli partion syyspäivien tapahtumajohtaja

Pestin sijainti organisaatiossa: Järjestön johto

Pestin pituus: Lokakuun 2017 loppuun

Johdettavien määrä: Enemmän kuin 10

Pestiesimiehen yhteystiedot: Anna Munsterhjelm, anna.munsterhjelm@partio.fi, 040 587 9514

Pestin kuvaus:Pääset ideoimaan ja toteuttamaan toista kertaa järjestettävät partion syys(kevät)päivät: inspiroivan ja partiota eteenpäinvievän megatapahtuman, joka kokoaa yhteen SP:n ja piirien luottikset ja on avoin myös kaikille lippukuntatoimijoille. Kevätpäivillä kokoontuvat myös laajennetut valiokunnat ja eri projektien tekijät. Tapahtumaa varten olemme jo varanneet yhden ruotsinlaivan - enää puuttuu kippari! 

Projektijohtajana vastaat tapahtuman järjestämisestä yhdessä SP:n hallituksen ja toimiston kanssa. Pääset rekrytoimaan itsellesi parhaan tiimin, rakentamaan satojen partiolaisten laivaseikkailusta vähintäänkin Johtajatulien kaltaisen elämyksen ja mahdollistamaan sujuvat, aikaansaavat kokoontumiset eri tehtävissä toimiville vapaaehtoisille. SP:n hallitus ja valiokuntien puheenjohtajat vastaavat tapahtuman asiasisällöistä, sinä pääset tiimisi kanssa keskittymään mukaansatempaavaan markkinointiin, roolileikkeihin, tapahtuman käytännön organisointiin ja juuri niihin sirkushuveihin ja yksisarvisnäytöksiin, joita haluatte laivalla toteuttaa! Apunanne käytännön järjestelyissä toimivat partiotyöntekijät.

Pestiä voi hakea myös yhdessä kaverin tai isomman porukan kanssa.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus: Kokemus isojen tapahtumien tuottamisesta, hypittävän hyvien yhteisohjelmien järjestämisestä ja projektiryhmien vetämisestä on tässä pestissä tärkeää. Tapahtuman onnistumisen kannalta oleellista on myös halu tehdä asiat aina vähän siistimmin ja jännemmin sekä kyky toteuttaa isotkin ideat rennolla ja innostavalla asenteella.

Pestissä pääsee oppimaan: Pääset luomaan partiossa uudenlaisen tapahtumakonseptin ja tarjoamaan sen myötä sadoille partiojohtajille huikean ja hyödyllisen viikonloppuretken Itämerelle. Tavoitteena on, että osallistujat lähtevät laivalta kotiin uutta oppineena, partiota yhdessä eteenpäinvieneinä ja hulvattoman hyvästä menosta innostuneina. 

Tässä hommassa opit tai kehityt entistä paremmaksi projektijohtajaksi. Muutaman kuukauden mittainen projekti ja mahdollisuus asettaa rima tuleville kevät- ja syyspäiville riittävän korkealle antavat varmasti uutta myös kokeneemmille projektijohtajille.

Pestissä pääsee harjoittelemaan seuraavia johtamistaitoja: Organisointi- ja visiointitaitoja. Vuorovaikutustaitoja ja näiden myötä myös itsensä johtamisen taitoja.

Lisätiedot: Jos yhtään kutkuttelee, laita viestiä Annalle: anna.munsterhjelm@partio.fi

Hakeminen: 7.5.2017 mennessä: Anna Munsterhjelm, anna.munsterhjelm@partio.fi, 040 587 9514