Olet täällä

Lippukunnanjohtajatapaaminen 2018

Lippukunnanjohtajatapaamisen 2018 johtaja

Pestin sijainti organisaatiossa: Hallituksen alaiset projektit / aluetyö

Pestin pituus: Maaliskuun 2019 loppuun

Johdettavien määrä: Enemmän kuin 10

Pestiesimiehen yhteystiedot: Sonja Miettinen, sonja.miettinen@partio.fi, 040 722 3711, 

Pestin kuvaus: Etsimme sinua, jonka sydän sykkii lippukuntatoiminnalle, lippukuntien tukemiselle ja niiden hyvinvoinnin lisäämiselle. Lippukunnanjohtajatapaaminen järjestetään 16.-18.11.2018 yhdessä jäsenkokouksen kanssa ja sinne kutsutaan lippukunnanjohtaja, ohjelmajohtaja ja pestijohtaja jokaisesta lippukunnasta sekä kaikki valmentajat. Projektijohtajana vastaat tapahtuman järjestelyistä yhdessä SP:n hallituksen kanssa.

Tehtävänäsi on huolehtia, että viikonloppu on niin sisällöltään kuin puitteiltaan täyttä timanttia. Saat rekrytoida itsellesi parhaan tiimin ja johdat tapahtuman tekijäjoukkoa. Teet tiivistä yhteistyötä niin SP:n kuin jäsenkokouksen isäntäpiirin toimijoiden kanssa.

Saat harjoitella pestiäsi johtajatulilla lippukunnanjohtajien tapaamisessa.

Viikonlopun jälkeen jokainen lippukunnanjohtaja, ohjelmajohtaja ja pestijohtaja sekä jokainen valmentaja ympäri Suomea on innostunut pestistään ja on saanut sen tekemiseen uutta osaamista, draivia ja kavereita. Sinä tiimeinesi olet saanut tämän aikaan! Saat pestissä myös erinomaisen näköalapaikan parempi lippukunta -pestien ensimmäisiin käytännön kokemuksiin.

Pestiä voi hakea myös yhdessä kaverin kanssa.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus: Kokemus isojen tapahtumien tuottamisesta, hypittävän hyvien yhteisohjelmien ja ihon alle menevien sisältöohjelmien järjestämisestä ja projektiryhmien vetämisestä on tässä pestissä tärkeää. Tapahtuman onnistumisen kannalta oleellista on myös halu tehdä asiat aina vähän siistimmin ja jännemmin sekä kyky toteuttaa isotkin ideat rennolla ja innostavalla asenteella. 

Pestissä pääsee oppimaan: Saat pestissä erityisesti johtamis- ja projektiosaamista sekä tiimi- ja yhteistyötaitoja. Saat aluetyön ja lippukuntatuen substanssiosaamista.

Pestissä pääsee harjoittelemaan seuraavia johtamistaitoja: Ison tapahtuman johtajana saat kokonaisvaltaista johtamisosaamista, mm. ihmisten johtamiseen, tapahtuman johtamiseen, verkostojen johtamiseen ja kehittämisen johtamiseen liittyen. 

Lisätiedot: Lisätietoja antavat SP:n puheenjohtaja Anna Munsterhjelm ja aluetyöstä vastaava hallituksen jäsen Sonja Miettinen. Ota yhteyttä: anna.munsterhjelm@partio.fi & sonja.miettinen@partio.fi

Hakeminen: 10.92017 mennessä: SP:n puheenjohtaja Anna Munsterhjelm ja aluetyöstä vastaava hallituksen jäsen Sonja Miettinen, anna.munsterhjelm@partio.fi & sonja.miettinen@partio.fi