Olet täällä

Johtajatulet 2017

Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry on Suomen suurin nuorten vapaaehtoisjärjestö, jolla on 65.000 jäsentä. Partiossa lapset ja nuoret kasvavat aktiivisiksi, itseensä ja tulevaisuuteen luottaviksi maailmankansalaisiksi. Tämän mahdollistavat noin 25 000 aktiivista vapaaehtoista. Suomen Partiolaisten keskusjärjestöpestissä pääset antamaan panoksesi muiden vapaaehtoisten työn tukemiseen, kehittämään itseäsi, hankkimaan osaamista ja ennen kaikkea nauttimaan yhdessä tekemisestä partiohengessä.

 


 

Elämyspäällikkö

Hei vaan hei! Tervetuloa Johtajatulien Hyppy ja hupi -sektoriin!

Johtajatulet on Suomen suurin johtamistapahtuma metsässä elokuussa 2017. Viikonlopun aikana 3000 yli 18-vuotiasta partiolaista sekä EVP:tä hyppii Evon metsässä osallistumassa johtamisworkshopeihin, key note -puheisiin sekä muuhun seminaariohjelmaan.

Seminaariohjelman täydentäjäksi Johtajatulilla järjestetään myös elämyksellistä partiohenkistä ohjelmaa. Meillä on ohjelmasta suuret linjat vedetty ja värikynät teroitettu, mutta tarvitsemme värittäjiä! Tule siis tekemään kanssamme vuoden vaikuttavinta elämysohjelmaa aikuisille.

Elämysohjelman ajankohdat ovat perjantai-ilta, lauantaiaamu (aikainen), lauantain alkuilta, lauantai-ilta ja -yö sekä sunnuntaiaamu ja -aamupäivä. Ohjelman suuret teemat on päätetty, mutta kaipaisimme sinulta vielä lisää ideoita ja koordinaatiokykyä toteuttaaksemme ohjelmat mahdollisimman näyttävästi.

Ota yhteyttä ja kerromme lisää. Tule yksin tai ota kaveri mukaan!

<3: Aura ja Aura (ei painovirhe)
Aura.Pajamo@partio.fi
Aura.Suviranta@partio.fi