Olet täällä

Johtajatulet 2017

Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry on Suomen suurin nuorten vapaaehtoisjärjestö, jolla on 65.000 jäsentä. Partiossa lapset ja nuoret kasvavat aktiivisiksi, itseensä ja tulevaisuuteen luottaviksi maailmankansalaisiksi. Tämän mahdollistavat noin 25 000 aktiivista vapaaehtoista. Suomen Partiolaisten keskusjärjestöpestissä pääset antamaan panoksesi muiden vapaaehtoisten työn tukemiseen, kehittämään itseäsi, hankkimaan osaamista ja ennen kaikkea nauttimaan yhdessä tekemisestä partiohengessä.

 

Sinustako Johtajatulien seminaariemäntä tai -isäntä?

Tule tekemään Suomen suurinta johtajuusfestaria!

Johtajatulet 2017 hakee kuutta seminaariemäntää/-isäntää vastaamaan seminaariohjelman teema-alueiden käytännön järjestelyjen hoitumisesta ja toimivuudesta. Seminaariemännät ja -isännät kuuluvat myös seminaariohjelman johtoryhmään ja osallistuvat workshop-ohjelman sisällön valitsemiseen ja pestaamiseen.

Päävastuut pestissä ovat
•    Puhujien ja työpajojen pitäjien hankinta yhdessä seminaariohjelmasta vastaavien kanssa.
•    Puhujien ja työpajojen pitäjien kanssa aikataulusta ja käytännön asioista sopiminen etukäteen.
•    Aikataulusta, työpajojen toimivuudesta ja muista käytännön asioista huolehtiminen sekä puhujien ja työpajojen pitäjien pienimuotoinen "hostaaminen" paikan päällä.
•    Teknisten puitteiden kuten katosten, äänentoiston ja vastaavan suunnittelu sekä toteuttaminen yhdessä palveluorganisaation kanssa.
•    Seminaariohjelman budjetoimisen suunnittelu ja seuranta yhdessä seminaarista vastaavien kanssa.

Pesti on mainio mahdollisuus laajentaa omia partio- ja työelämäverkostojaan. Pestissä toimiminen edellyttää hyvää organisointikykyä ja reippautta tarttua toimeen. Edellytämme Johtajatulet 2017-tapahtumaan osallistumista perjantain 25.8. alkuillasta sunnuntai 27.8. iltapäivään asti, tai kunnes oma ohjelma-alue on purettu. Pestin puitteissa kokoonnumme kerran Evolle ennen tapahtumaa ja muuten kokoustamme Skypellä. Skype tapaamisia on seminaariohjelman johtoryhmän puiteissa kerran kuukaudessa ja sen lisäksi tarpeen mukaan teema-alueittain. Arvioitu ajankäyttötarve on tapaamisten lisäksi noin 2-3 tuntia viikossa.

Seminaariemännät ja -isännät voivat halutessaan pestata itselleen johtajaparin, tai seminaariohjelman vetovastuulliset Kirsi ja Tuomas voivat auttaa ”kakkosen” pestaamisessa. Pestissä onnistumisessa auttaa ja tukee pestiesimiehet ja muu seminaariohjelmaorganisaatio.

Vapaamuotoiset hakemukset 19.2. mennessä sähköpostitse seminaariohjelman johtajille: kirsi.lehto@partio.fi; tuomas.huokuna@partio.fi.


 

Elämyspäällikkö

Hei vaan hei! Tervetuloa Johtajatulien Hyppy ja hupi -sektoriin!

Johtajatulet on Suomen suurin johtamistapahtuma metsässä elokuussa 2017. Viikonlopun aikana 3000 yli 18-vuotiasta partiolaista sekä EVP:tä hyppii Evon metsässä osallistumassa johtamisworkshopeihin, key note -puheisiin sekä muuhun seminaariohjelmaan.
Seminaariohjelman täydentäjäksi Johtajatulilla järjestetään myös elämyksellistä partiohenkistä ohjelmaa. Meillä on ohjelmasta suuret linjat vedetty ja värikynät teroitettu, mutta tarvitsemme värittäjiä! Tule siis tekemään kanssamme vuoden vaikuttavinta elämysohjelmaa aikuisille.
Elämysohjelman ajankohdat ovat perjantai-ilta, lauantaiaamu (aikainen), lauantain alkuilta, lauantai-ilta ja -yö sekä sunnuntaiaamu ja -aamupäivä. Ohjelman suuret teemat on päätetty, mutta kaipaisimme sinulta vielä lisää ideoita ja koordinaatiokykyä toteuttaaksemme ohjelmat mahdollisimman näyttävästi.

Ota yhteyttä ja kerromme lisää. Tule yksin tai ota kaveri mukaan!

<3: Aura ja Aura (ei painovirhe)
Aura.Pajamo@partio.fi
Aura.Suviranta@partio.fi